Užas u Hrvatskoj: Petero ljudi ubijeno, pomahnitali muškarac je uhapšen

/

Kako javljaju hrvatski mediji, u Daruvaru je jutros pomahnitali muškarac ubio petero osoba u Domu za Starije i nemoćne osobe.

Kako nezvanično saznaju, muškarac je ušao u dom i počeo pucati po ljudima. Petero osoba je stradalo na licu mjesta, a nekima se još pruža ljekarska pomoć.

Ubica je nakon toga pobjegao, ali ga je policija brzo uhvatila. Kako Jutarnji list nezvaničnog saznaje, napadač je 1973. godište i bivši je hrvatski branitelj.

U Dom je upao s pištoljem, ubio je majku, štićenike Doma, ali i zaposlene. Jedan osoba je navodno kritično, a dvoje van životne opasnosti.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Snažan zemljotres magnitude 6.0 pogodio Tursku: Epicentar na istoku zemlje

Snažan zemljotres, prema prvim informacijama magnitude 6.0 po Richteru...

U Srbiji registrovana 62 slučaja groznice Zapadnog Nila

Nа оsnоvu pоdаtаkа dоstаvljеnih Institutu zа јаvnо zdrаvljе Srbiје...

Dječak koji je počinio masovno ubistvo u Ribnikaru pristao da svjedoči

Dječak K. K. koji je hicima iz očeva pištolja...

Oluja Boris u Europi: Zašto je postala katastrofa epskih razmjera?

Oluja Boris već je donijela ekstremne količine kiše širom...