Maglaj: Uhapšen muškarac u Oručama zbog napada na policajca

/

Pročitaj mi ovu vijest.

0:00 0:00
100

Download Audio

U mjestu Oruče, općina Maglaj jučer je došlo  do incidenta tokom kojeg je muškarac inicijala Đ.E. (1992) iz Donjeg Ulišnjaka počinio krivična djela “Sprečavanje službene osobe u vršenju službene radnje” i “Napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti”. Incident se dogodio prilikom pokušaja policijskih službenika Policijske stanice Maglaj da liše slobode navedeno lice.

Tokom sukoba, jedan policijski službenik zadobio je lakše tjelesne povrede, koje su konstatovane u Službi hitne medicinske pomoći Maglaj. Nakon incidenta, Đ.E. je uhapšen i zadržan u prostorijama za zadržavanje.

O događaju je odmah obaviješten dežurni tužitelj, dok su istražitelji Policijske stanice Maglaj preuzeli daljnji rad na dokumentovanju krivičnih djela, saopćeno je iz MUP ZDK.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tešnjaku ukraden VW Golf

Policijskoj stanici Tešanj obratio se M.B. (1991) iz Tešnja...

Tešanj: Autobus udario maloljetnicu, bore joj se za život

Maloljetnica je sinoć povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Tešnju...

Tragična smrt poznate bh. pjevačice: Izvršila samoubistvo vješanjem

Lukavčanka i pjevačica Mensura Salkić tragično je sinoć preminula. "Tužilaštvu...

Pravda za svirepo ubistvo Saše Kulišića u Doboju i dalje na čekanju

Pokušaj Okružnog suda u Doboju da počne proces protiv...