Asima Halilović: Trenerica, sutkinja, ali i uspješna studentica – kako spojiti streljaštvo i mašinstvo

/

Asima Halilović, mlada i uspješna sportistkinja iz Tešnja, može se pohvaliti impresivnim brojem od oko stotinu medalja u svojoj sportskoj karijeri koja traje osam godina. Osim što je jedna od najistaknutijih sportistkinja iz ovog grada, Asima je također uspješna studentica Mašinskog fakulteta u Tuzli.

Njezina karijera u streljaštvu uključuje ne samo brojne medalje, već i značajna postignuća u trenerskoj i sudačkoj ulozi. Prije nekoliko godina, zahvaljujući svojim uspjesima, Asima je postala certificirana trenerica, a prošle godine je završila trodnevnu obuku u Bijeljini i stekla status sutkinje u streljaštvu.

U razgovoru s Asimom, saznali smo više o njenim početnicima u sportu, koji nisu bili bez izazova, ali i o njenoj ustrajnosti koja je dovela do uspjeha. Također, podijelila je svoja akademska postignuća i planove za budućnost.

Kompletan razgovor sa našom gošćom možete pogledati u videu ispod.

Asima Halilović: Trenerica, sutkinja i uspješna studentica – kako spojiti streljaštvo i mašinstvo

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Poboljšanje infrastrukture u Poslovnoj zoni Mravići

U proteklom periodu, u Poslovnoj zoni Mravići realizirane su...

Apel za dobrovoljne davaoce krvi: u Tešnju Hitno potrebna krvna grupa A+

Crveni križ Tešanj upućuje hitan apel za dobrovoljne davaoce...

BOLAN IMA SAMO JEDNU ŽELJU, A ZDRAV IH IMA 1001! – PRIČA ONKOLOŠKOG PACIJENTA IZ TEŠNJA

Poštovana gospodo na vlasti, znam da vam u ovoj...

Brza reakcija spriječila širenje požara na Vukovu!

Profesionalna vatrogasna jedinica (PVJ) intervenisala je 17. septembra 2024....