Esad Bašić – Hrabri nezavisni glas za Tešanj bez stranačkih ograničenja!

/

U svijetu politike gdje su stranačke podjele često važnije od dobrobiti građana, Esad Bašić se odlučio za drugačiji put – put nezavisnosti. Kao magistar tjelesnog odgoja i sporta, Esad nije samo profesor i trener, već i lider u zajednici, posvećen unapređenju života mladih i sportskih mogućnosti u Tešnju.

Esad Bašić, magistar tjelesnog odgoja i sporta, rođen 1987. godine u Tešnju.

Profesionalnu karijeru započeo je 2011. godine, kada se zaposlio u Srednjoj tehničkoj školi Tešanj, gdje i danas radi. Posao profesora omogućio je da kroz rad s mladima prenosi svoju ljubav prema sportu i doprinosi njihovom obrazovanju i razvoju.

Stekao je UEFA A trenersku licencu, što je omogućilo, pored obrazovanja, i rad u sportu. Trenersku karijeru započeo je u omladinskim pogonima NK Tošk Tešanj i NK Borac .

Njegova vizija za Tešanj temelji se na iskustvu, strasti prema sportu i želji za napretkom. Osnivač je škole fudbala Fanatik i inicijator projekata poput malonogometnog terena sa umjetnom travom, koji je postao simbol sportskog duha naše zajednice.

Esad vjeruje u snagu mladih, zajednički rad i bolje sutra za našu djecu. Njegov politički angažman dolazi iz potrebe da se poboljšaju uslovi života za sve nas, da sport postane dostupan svakom djetetu i da Tešanj bude funkcionalnija sredina.

Podržite Esada Bašića jer su nam potrebni ljudi koji misle na budućnost, a ne na politiku. Za bolju sportsku infrastrukturu, za aktivne mlade i za napredak – izaberite promjenu!

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Prvi komšija ili budući lider? Otkrijte ko je Adnan Spahić

Adnan Spahić, čovjek čije vrline, ustrajnosti, požrtvovanosti i srdačnosti...

Da li znate da prilikom glasanja za općinska vijeća možete izabrati samo tri imena

Uoči lokalnih izbora u Bosni i Hercegovini, zakazanih za...

Zahida Binakaj: Hrabrost, inovacija i posvećenost zajednici

Zahida Binakaj, doktor farmaceutskih nauka i kandidatkinja na listi...

Hamza Hotić: Tešanj zaslužuje da bude jedno od regionalnih centara košarke

Hamza Hotić je dugogodišnji društveni i sportski radnik. Dugi...