Hotić: Proizvodnja mobilnih kuhinja za krizne službe u rukama domaćih stručnjaka iz Tešnja

/

Prije tri godine, kompanija DANIALS je proizvela prvu domaću mobilnu kuhinju u Bosni i Hercegovini, čime su postavili temelj za budući razvoj ove važne proizvodne linije. Danas, s ponosom nastavljaju isporuku ove vrste proizvoda za različite kupce u zemlji, a nedavno su završili još jedan zahtjevan projekt – mobilnu kuhinju kapaciteta za 600 osoba.

“Ovaj projekt je bio izazovniji u odnosu na prethodne, ali naš tim u DANIALS-u ima potrebna znanja i iskustva za izradu specijaliziranih mobilnih kuhinja namijenjenih civilnoj zaštiti, vojsci, policiji, vatrogascima, hitnim službama, kao i drugim državnim agencijama,” izjavio je Hamza Hotić, izvršni direktor DANIALS-a i direktor kompanije PATRIOT.

Važnost ove proizvodnje ne ogleda se samo u tehnološkim rješenjima koja DANIALS razvija, već i u značaju za domaću industriju. Proizvodnja ovakvih mobilnih kuhinja omogućava samoodrživost i spremnost za hitne situacije, što je ključno za civilne i vojne službe. Mobilne kuhinje su od vitalnog značaja u kriznim situacijama, pružajući brzu i učinkovitu prehranu za veliki broj ljudi.

Hotić naglašava da DANIALS-ov uspjeh leži u njihovoj sposobnosti da odgovore na specifične potrebe svojih klijenata.

Proizvodnja ovih kuhinja ne samo da pruža rješenja za hitne potrebe, već pokazuje snagu domaće industrije i važnost ulaganja u inovativne tehnologije. Hamza Hotić i njegov tim u DANIALS-u i PATRIOT-u nastavljaju postavljati standarde u ovom sektoru, potvrđujući važnost lokalne proizvodnje za sigurnost i održivost zemlje.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Enes Begović stiže u Tešanj: Koncert povodom 18. Međunarodnog sajma privrede

Popularni pjevač Enes Begović održat će koncert u Tešnju...

Načelnik Mirnes Tukić u posjeti privrednicima

Općinski načelnik Mirnes Tukić posjetio je danas jednog od...

Privremena obustava saobraćaja Tešanj-Medakovo-Tešanjka

Obavještavaju se građani sa područja općine Tešanj da će...

Poboljšanje infrastrukture u Poslovnoj zoni Mravići

U proteklom periodu, u Poslovnoj zoni Mravići realizirane su...