Očekuje nas sunčan dan i toplo vrijeme

/

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

U jutarnjim satima po kotlinama i uz riječne tokove lokalno će biti magle. Vjetar slab južnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 12°C, na jugu zemlje do 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 27°C.

Prognoza za naredne dane

Sutra u Bosni se očekuje sunčanije uz umjerenu oblačnost. Mogući su prolazni lokalni pljuskovi, većinom slabi. U Hercegovini pretežno oblačno vrijeme sa jačim pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 14°C, na jugu zemlje do 18°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 26°C.

U srijedu umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme, povremeno sa pljuskovima. Moguća je i slaba grmljavina. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15°C, na jugu zemlje do 18°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 24°C.

U četvrtak se očekuje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13°C, na jugu zemlje do 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 26°C.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Socijalno ugrožene grupe najviše pogođene tuberkulozom u BiH

Iako je tuberkuloza izlječiva, ova zarazna bolest i dalje...

Kada će biti ukinut porez na kupovinu prve nekretnine u BiH?

Uprava za indirektno oporezivanje (UIO) BiH dala je pozitivno...

Prosječna neto plata u FBiH u julu 1.387 KM, bruto plata 2.163 KM

Prosječna mjesečna isplaćena neto plata po zaposlenom za juli...

Desetine hiljada ljudi u BiH ne mogu prijaviti prebivalište i dobiti dokumenta

U Bosni i Hercegovini, prema procjenama, desetine hiljada ljudi,...