Besplatni autobusi za posjetioce 18. Međunarodnog sajma privrede Tešanj

/

U sklopu priprema za 18. Međunarodni sajam privrede Tešanj – BiH 2024, koji će se održati od 25. do 28. septembra na lokalitetu Kamelia d.o.o. u Matuzićima, organizatori su obezbijedili besplatne autobuske linije za sve posjetioce.

Ova popularna privredna manifestacija, koja će okupiti oko 600 izlagača iz BiH i regije, biće otvorena svaki dan od 09:00 do 18:00 sati. Kako bi se olakšao dolazak posjetilaca, autobusi će saobraćati prema sljedećem rasporedu:

  • Srijeda, 25. septembar: Polasci u 14:00 i 16:00 sati sa stanice u Tešnju, preko Jelaha, Tešanjke i Kraševa, do Matuzića.
  • Četvrtak i petak, 26. i 27. septembar: Prvi polazak u 09:00, a zatim svakih dva sata (11:00, 13:00, 15:00) sa autobuske stanice u Tešnju.

Svi posjetioci su pozvani da iskoriste ovu pogodnost i prisustvuju sajmu, pružajući podršku izlagačima i uživajući u raznovrsnim prezentacijama i inovacijama koje će biti predstavljene tokom sajma.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Napad psa na dijete u Maglaju

U ulici Civilnih žrtava rata, općina Maglaj jučer oko...

Jači zemljotres pogodio BiH: Uznemirio građane Zenice, Maglaja, Tešnja,Teslića…

Prema podacima Evropsko-mediteranskog seizmološkog centra (EMSC), zemljotres jačine 4,5...

Hotić: Proizvodnja mobilnih kuhinja za krizne službe u rukama domaćih stručnjaka iz Tešnja

Prije tri godine, kompanija DANIALS je proizvela prvu domaću...

Enes Begović stiže u Tešanj: Koncert povodom 18. Međunarodnog sajma privrede

Popularni pjevač Enes Begović održat će koncert u Tešnju...