Kulturno-sportski spektakl „I oni su zvijezde“ u Zenici

/

Zenička Arena bit će domaćin kulturno-sportskog spektakla „I oni su zvijezde“ 26. septembra 2024. godine, s početkom u 18 sati. Ovaj događaj donosi posebnu nogometnu utakmicu u kojoj će djeca i odrasli s posebnim potrebama imati priliku zaigrati protiv poznatih ličnosti iz BiH i regiona.

Uz uzbudljivu utakmicu, očekuje se i snažna podrška učenika škola iz Zeničko-dobojskog kantona, koji će sa tribina bodriti korisnike i sve osobe s invaliditetom.

Humanitarni koncert „Nama malo, a nekome sve“ bit će održan 22.oktobra u Areni „Husejn Samajlović“ u Zenici.

Pozivamo sve građane da se pridruže ovom jedinstvenom događaju i daju podršku inicijativi koja slavi uključivanje i ravnopravnost. Vaša prisutnost će dodatno obogati ovaj spektakl i poslati snažnu poruku o zajedništvu i podršci ranjivim kategorijama društva.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Ministrica Salčinović učestvovala na konferenciji „Predstavljanje projekta HEARTS“- „Jednak pristup zdravstvenim uslugama za sve ranjive skupine“

Ministrica zdravstva Zeničko-dobojskog kantona dr. Aida Salčinović učestvovala je...

Potpisani ugovori o sufinansiranju projekata posvećenih obilježavanju značajnih datuma iz oblasti socijalne zaštite u ZDK

Ministar za rad, socijalnu politiku i izbjeglice Antonio Šimunović...

Vlada Zeničko-dobojskog kantona doznačila sredstva za isplatu sedme rate boračkih stipendija

Vlada Zeničko-dobojskog kantona doznačila je gradovima i općinama sredstva...