UKC Tuzla razmatra žalbu: Odluka o nabavci linearnog akceleratora u ponedjeljak!

/

Pročitaj mi ovu vijest.

0:00 0:00
100

Download Audio

Nakon što je od strane Ureda za razmatranje žalbi BiH dva puta poništena nabavka “linearnog akceleratora, CT simulatora, sistema za planiranje u radioterapiji i fantoma”, Univerzitetski klinički centar Tuzla je prema Zakonu o javnim nabavkama na portalu javnih nabavki, dana, 21.06. 2024. godine, objavio novu tendersku dokumentaciju za nabavku navedene opreme, saopćeno je iz UKC-a Tuzla.

– Nakon okončanja predmetnog postupka, 09. 09. 2024. godine, mostarska firma Inel-Med d.o.o. izabrana je kao najpovoljniji ponuđač.

Pored firme Inel-Med doo Mostar na tender se prijavila i firma MSG d.o.o. Tuzla, koja je od strane Komisije za javne nabavke ocijenjena kao nepravilna, iz razloga što ne zadovoljava sve uvjete postavljene u tehničkoj specifikaciji navedenoj u tenderskoj dokumentaciji.

Univerzitetski klinički centar Tuzla zaprimio je žalbu od strane MSG d.o.o. Tuzla, zastupanog po punomoćniku Sanelu Neziriću. Komisija je u postupku analize žalbenih navoda te će odluku po žalbi saopćiti u zakonski određenom roku u ponedjeljak – navedeno je iz UKC-a Tuzla.

Izvor: Avaz

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Očekuje se umjeren ekonomski rast, inflacija u trećem kvartalu 2,2 odsto

Centralna banka BiH očekuje umjeren ekonomski rast u trećem...

U Bosni i Hercegovini nedostaje oko 70.000 radnika

Trenutno u Bosni i Hercegovini u svim sektorima nedostaje...

Nevrijeme stiglo u BiH: Ulice pod vodom, kolaps u saobraćaju

Kako su meteorolozi i najavili, nevrijeme je danas, 28....

Alarmantno poskupljenje u BiH: Potrošači u krizi, vlasti bez konkretnih mjera!

U svega nekoliko proteklih dana saznali smo da će...