Tanja Savić otkrila kako je reagovala kada je prvi put ušla u kuću Lepe Brene: „Nismo svi rođeni u vili sa bazenom“

/

Pjevačica Tanja Savić prisjetila se pred kamerama Granda kako je reagovala kada je prvi put ušla u kuću folk zvijezde Lepe Brene.

Naime, finalisti prve sezone „Zvezda Granda“ snimili su zajedničku pjesmu odmah nakon takmičenja, a spot za ovu numeru snimanje je upravo u vili Lepe Brene.

-U njenoj kući smo snimali taj zajednički spot, za mene je to bilo fascinantno, gledala sam svaki ćosak njene kuće. Kada sam ušla vidjela sam bazen, pa sam pomislila kada ću i ja da imam takav bazen. Imala je jedan dio kuće gdje je bila jedna sofa, tu smo Slavica i ja snimale dio spota, a pred je bio đakuzi. Znam da sam tada pomislila koliko je to bilo prelijepo, kao da samo u nekom hotelu – rekla je Tanja u emisiji „Zvezde Granda specijal“.

Tanja kaže da je za sve njene kolege to bio jedan pozitivni šok, jer su tada imali priliku da prvi put uđu u jednu takvu kući.

-Za nas je sve to bilo novo, upijali smo svaki momenat. Mi smo svi bili iz manjih mjesta, niko nije bio iz Beograda ili da je neko rođen sa vilom sa bazenom. Svi smo bili skromni, došli smo kod Brene prvi put i sve nam je bilo novo – prisjetila se pjevačica i otkrila kako ih je Brena dočekala.

–Bila je dobar domaćin, sjećam se da je Viktor tada bio mali, uvijek je išao za nama pjevačima, volio je da se druži sa pjevačima.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Šemsa Suljaković skromno obilježila rođendan: FEŠTU NIKAKO NISAM MOGLA IZBJEĆI

U novu godinu života 29. septembra, kročila je legenda...

Mujče Durić: “Tuđina” je himna naše dijaspore, svi čekamo da dođemo u svoju avliju

Hiljade Bosanaca i Hercegovaca trbuhom za kruhom svoj život...

Maya Berović privukla veliku pažnju na crvenom tepihu

Velika premijera filma "Megdan" sinoć je bila u beogradskom...

Milica Todorović pala u trans zbog komentara Zdravka Čolića: “Skinuću se gola i trčaću oko zgrade”

Pjevačica Milica Todorović označila je u jednoj objavi kolegu...