Imali osam kandidata, svi izgubili: “Uglavnom smo zadovoljni”

/

Politički pokret Naprijed! uglavnom može biti zadovoljan rezultatom na današnjim lokalnim izborima, s obzirom na vrijeme djelovanja i pojave na političkoj sceni, ocijenio je u izjavi za Fenu lider pokreta Šemsudin Mehmedović.

Nakon informacija sa terena iz općina u kojima su bili prijavljeni, očigledno je da je izlaznost bila niska, a to ima značajan uticaj na rezultate.

– Nismo uspjeli osvojiti niti jednu načelnicku poziciju od osam kandidata, ali smo zadovoljni nivoom podrške građana za ovako kratko vrijeme pojave u javnosti. Kada budemo imali detaljne rezultate za općinska vijeća, sačinit ćemo detaljnu analizu i prepoznati poruke koje birači šalju. Volja naroda se mora poštovati, i mi ćemo te poruke analizirati i uzeti u obzir prilikom daljeg rada – poručio je Mehmedović, PRENOSI FOKUS.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Prof. dr. Mesud Ajanović – NIP-ov nosilac liste koji zna šta radi

Kada se govori o izborima, jedan čovjek već odavno...

Admir Rahmanović: Kandidat sa djelima, ne obećanjima!

Admir Rahmanović, kandidat Naroda i pravde pod rednim brojem...

Poziv na promjene: Glas za budućnost MZ Šije

U ovom ključnom trenutku za našu zajednicu, obraćam vam...

Druga debata kandidata u Tešnju: Infrastruktura, optužbe i nova pitanja

Na TV SMART-u u četvrtak je održana druga debata...