Prema nezvaničnim informacijama: Ovo su novi vijećnici u Tešnju

/

Prema nezvaničnim podacima, novi sastav Općinskog vijeća Tešanj činit će kombinacija dosadašnjih vijećnika, ali i onih koji će po prvi put biti tu. Među vijećnicima koji će nastaviti obnašati svoju funkciju je Nermin Deljkić iz Naše stranke.

Po prvi put u vijeću će biti Damir Numić iz Snage naroda, dok je Amin Bedak iz NIP-a osvojio mandat. Hasan Handžić i Haris Jašič iz Koalicije Stranka za BiH i DF također su osigurali mjesta u vijeću.

Vijećnici iz SDA Tešanj koji su ušli u novi saziv OV Tešanj su: Rifat Sejdinović, Amir Kurtić, Jakub Rošić, Omer Ramić, Elma Ćeman, Edin Mujčić, Aida Halilović, Emina Tatarević, Merzudin Kruško.

Svoje mandate su prema sadašnjim rezultatima osvojili i Fahir Solo (NES), Senad Hasanbašić (BPS) kao i pet vijećnika iz stranke Naprijed: Amir Dujsić, Adem Kurdić, Enes Hadzic, Muhamed Džihić, Fahrudin Pezer.

Konačan sastav Općinskog vijeća Tešanj bit će poznat nakon zvaničnih rezultata Centralne izborne komisije BiH.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Amin Bedak: Kako je politički anonimus osvojio mandat u OV Tešanj

Ulaskom u općinski parlament, Amin je -  uz svesrdnu...

U TEŠNJU SE ŽIVI INKLUZIJA: Veliki maskenbal obradovao mališane

Veselo je danas bilo u Tešnju. Velikim maskenbalom i...

Almir Kopić novi je komandir Policijske stanice Tešanj

Dana 10. oktobra 2024. godine, Almir Kopić, dugogodišnji inspektor...

SDP Tešanj: Oštro osuđujemo poruke govora mržnje koje su osvanule u Tešnju

OO SDP Tešanj oštro osuđuje nedavni incident u kojem...