Humanitarni turnir “Poplave 2024” u Tešnju: Pomoć za unesrećene

/

Poštovani građani, svjedoci smo teških dana koje je prirodna nepogoda donijela našoj zemlji, ostavljajući iza sebe ljudske gubitke i veliku materijalnu štetu. U duhu solidarnosti, Tešanj još jednom pokazuje svoju spremnost da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Zato su sportski klubovi odlučili organizovati humanitarni turnir “Poplave 2024”, čiji je cilj prikupljanje sredstava za one najteže pogođene poplavama. Pozivamo vas da se odazovete u što većem broju i kupovinom karte doprinesete ovoj plemenitoj akciji.

Turnir će se održati u Sportskom rekreativnom centru Tešanj u četvrtak, 10.10.2024., s početkom u 19:30h. Učesnici turnira su:

  • Atomci Tešanj
  • Veterani NK TOŠK
  • Futsal team Tešanj
  • NK TOŠK Tešanj

Pored ovih ekipa, publiku će zabaviti i najmlađi članovi škole futsala FT Tešanj, kao i selekcije omladinskog pogona NK TOŠK.

Vaš dolazak i podrška će značiti mnogo onima kojima je pomoć najpotrebnija!

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Amin Bedak: Kako je politički anonimus osvojio mandat u OV Tešanj

Ulaskom u općinski parlament, Amin je -  uz svesrdnu...

U TEŠNJU SE ŽIVI INKLUZIJA: Veliki maskenbal obradovao mališane

Veselo je danas bilo u Tešnju. Velikim maskenbalom i...

Almir Kopić novi je komandir Policijske stanice Tešanj

Dana 10. oktobra 2024. godine, Almir Kopić, dugogodišnji inspektor...

SDP Tešanj: Oštro osuđujemo poruke govora mržnje koje su osvanule u Tešnju

OO SDP Tešanj oštro osuđuje nedavni incident u kojem...