Samostalni sindikat državnih službenika i zaposlenika BiH donirao 10.000 KM za pomoć ugroženima u Jablanici

/

Upravni odbor Samostalnog sindikata državnih službenika i zaposlenika u institucijama Bosne i Hercegovine na vanrednoj sjednici je donio odluku o uplati novčane pomoći u iznosu od 10.000 KM Udruženju “Pomozi.ba”, koja će biti usmjerena Opštini Jablanici.

Ova donacija ima za cilj pružiti pomoći ljudima koji su u trenutku ostali bez osnovnih sredstava za život, suočeni sa posljedicama razorne prirodne nepogode. U duhu humanosti i solidarnosti, Sindikat prepoznaje važnost pomaganja onima kojima je najpotrebnije.

Vrijeme u kojem živimo podsjeća nas na to da zajedničkim naporima možemo stvoriti bolje uslove za sve, a pomaganje drugima je temelj našeg rada i vrijednosti koje dijelimo.

Pozivamo i sve članove i građane koji žele doprinijeti ovoj plemenitoj akciji da to učine pozivom na broj 17039 ili putem uplata na račune organizacije Pomozi.ba.

Ujedinjeni u humanosti, zajedno možemo postići više.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Kolike su šanse da BiH ukine PDV na donirane lijekove?

Poslanik Predstavničkog doma parlamenta BiH Saša Magazinović (SDP) pokrenuo...

Prosječna neto plata u FBiH u augustu iznosila je 1.384 KM

Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenom za august...

Brašno poskupljuje od narednog mjeseca! Novi udar na kućni budžet

Nova poskupljenja kucaju na vrata. Tako će građani Federacije...

Putna komunikacija u prekidu s nekim naseljenim mjestima na području Jablanice

Opskrba električnom energijom u Jablanici uspostavljena je u svim...