U saobraćajnoj nesreći smrtno stradao putnik autobusa

/

Policijskoj upravi Doboj danas, oko 02,55 časova, prijavljeno da je na magistralnom putu M1-105, Doboj – Modriča u mjestu Dugo Polje, opština Modriča, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice inicijala S.B. iz Kostajnice koje je upravljalo autobusom marke „SETRA“ i lice inicijala F.S iz Zenice, FBiH, koje je upravljalo teretnim vozilom marke „MAN“.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi putnik autobusa lice inicijala S.L. iz Republike Srbije je smrtno stradalo na licu mjesta, dok je pet putnika autobusa zadobilo povrede I prevezeni su u Dom zdravlja Modriča i bolnicu „Sv. Apostol Luka“ u Doboju.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Modriča, a istim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, saopćeno je iz PU Doboj.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tešanj: Ukradeno 600 litara goriva

U toku noći 16/17.10.2024. godine, u mjestu Trepče općina...

Maglaj: U Domislici iz kuće ukradena motorna pila

U mjestu Domislica općina Maglaj, od strane nepoznatog lica...

Nova tragedija na cestama u BiH: Žena poginula u sudaru

Žena  M. J. smrtno je stradala u sudaru na...

Ponedjeljak, dan žalosti u dvije opštine zbog smrti četvoro mladih

Zbog tragedije u kojoj je poginulo četvoro mladih, Branka...