Sastanak načelnika Tukića i Bajtarevića: Fokus na razvoj i bolji uvjeti za građane

/

Općinski načelnik Doboj Juga, Mirnes Tukić, ugostio je danas u svom kabinetu načelnika Kaknja, Mirnesa Bajtarevića. Ovo je bio prvi susret čelnih ljudi ove dvije općine nakon lokalnih izbora u Bosni i Hercegovini, na kojima su obojica ponovno dobili povjerenje građana i produžili svoje mandate.

Tokom sastanka, načelnici su istaknuli svoju odgovornost da nastave voditi svoje lokalne zajednice ka razvoju i prosperitetu. Njihovi prioriteti uključuju jačanje ljudskih i infrastrukturnih kapaciteta te osiguravanje boljih uvjeta života za sve građane Doboj Juga i Kaknja.

Razgovarali su o razmjeni pozitivnih iskustava i metodologija za prevazilaženje izazova u upravljanju. Ovakvi susreti, kako su naglasili, pomažu u implementaciji uspješnih praksi, što rezultira poboljšanjem kvalitete života i ljepšim ambijentom u lokalnim zajednicama.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

i danas nas očekuje sunčano vrijeme

U Bosni i Hercegovini će danas preovladavati sunčano vrijeme. Po...

Kesicu sode bikarbone uvijek nosite u torbi: Postoji više razloga za to

Primjena sode bikarbone je nevjerovatna. Njom čistimo kuću, koristimo...

Danas pretežno oblačno vrijeme, promjene vremena krajem vikenda

U Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme, većinom sa...

Aerodrom Sarajevo gradi novi terminal u vrijednosti od 200 miliona KM

Aerodrom Sarajevo planira graditi novi terminal, a investicija je...