”Koteks” i ”Koteks Production” iz Tešnja na sajmu u Njemačkoj

/

Kompanije „Koteks“ i „Koteks Production“ iz Tešnja učestvovat će i ove godine, po četvrti put, na 46. međunarodnom sajmu „IWA Outdoor Classic 2019“ u Njemačkoj. Sajam će se održati od 8. do 11. marta u Nirnbergu.

Pancirni prsluci 

Tešanjska kompanija izlagat će proizvode iz oblasti namjenske industrije, pancirne prsluke, balističke ploče, kacige, jurišne i taktičke prsluke, opasače i ostale proizvode iz programa za policiju i vojsku. “Koteks”-ov visokokvalitetni program bit će izložen u hali broj 9, na štandu 224. 

”IWA Outdoor Classics” vodeći je svjetski sajam opreme za lov streljaštvo, opreme za aktivnosti na otvorenom, kao i za civilnu i službenu sigurnosnu odbranu, na kojem učestvuje više od 1.500 izlagača iz cijelog svijeta. 

Jedna od potvrda o visokokvalitetnim proizvodima tešanjske kompanije je i posljednje testiranje njihovog deminerskog balističkog prsluka. U pitanju je balistički deminerski postepen zaštite IIIA, koji štiti eksperte od detonacija minsko-eksplozivnih naprava. 

Visok kvalitet 

Testiranje je obavljeno u laboratoriju holandskog instituta TNO. Proizvodi su prošli testiranja i zadovoljavaju standarde STANAG 2920. 

zosradio.ba/avaz.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Svečano otvoren 18. Međunarodni sajam privrede Tešanj – BiH 2024

Presijecanjem vrpce svečano je otvoren 18. Međunarodni sajam privrede,...

U organizaciji LRC Bonitetne agencije Održano poslovno takmičenje “B2B Pitch Battle” u Brčkom

LRC Bonitetna agencija, u sklopu projekta "Pouzdanost 2023/24", uspješno...

INDONEZIJA JE ZEMLJA PARTNER 18. MEĐUNARODNOG SAJMA PRIVREDE TEŠANJ 2024

“Sa velikim zadovoljstvom potvrđujemo da će Republika Indonezija biti...