Begović pozvao sve mlade golmane da se prijave na akademiju koja počinje u septembru

/

“Dragi golmane i oni koji želite to biti, narednog mjeseca u Sarajevu s radom napokon počinje moja golmanska akademija. Ukoliko želite da mi se pridružite, prijaviti se možete na akademija.asmir1.com“, istakao je Begović. Akademija Asmir Begović zamišljena je kao mjesto koje će dječacima i djevojčicama između 8 i 18 godina pružiti vrhunske uslove za rad, profesionalno okruženje i priliku za individualni napredak.


“Već jako dugo imam želju pokrenuti jedan ovakav projekt. I ranije sam govorio da naša zemlja ima veliku golmansku tradiciju, a onda sam se na kapu iz prve ruke uvjerio da imamo jako talentovane mladiće i djevojke, koji imaju ogromnu želju i volju za radom, a mi im želimo pružiti priliku da se na vrhunskom nivou dodatno razvijaju i ispune svoje ambicije”, istakao je Begović, koji će zajedno sa svojim timom trenera u BiH i Engleskoj izraditi detaljan plan i program te nadgledati napredak polaznika.

Akademija Asmir Begović, kojoj će partner u projektu biti Škola fudbala Valter iz Sarajeva, s radom počinje u prvoj sedmici septembra 2018.

Svi zainteresovani informacije mogu dobiti na broj +387 62 096777 a prijaviti se putem internetske stranice Akademije (akademija.asmir1.com).

Broj polaznika Akademije je ograničen.

zosradio.ba/http://www.klix.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Posljedice suše odražavaju se na cijene hrane: Čekaju li nas nova poskupljenja

Katastrofalna suša ovog ljeta izazvala je velike štete na...

Kiša u većem dijelu BiH

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno...

Keks i čokolada kao luksuz: Ko će sebi priuštiti čokoladu po cijeni od 10 KM?

Dugotrajan rast troškova, ponajviše sirovina, natjerao je preduzeća iz...

Visoke školarine u BiH: Roditelji uzimaju kredite za obrazovanje svoje djece

Visoke cijene studija, skup podstanarski život i često neuvjetni...