Zenica: Oduzeta 82 kilograma heroina

/

Nastavljaju se aktivnosti s ciljem dokazivanja počinjenog krivičnog djela i pronalaska počinilaca.

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), u zajedničkoj akciji sa službenicima Uprave za indirektno oporezivanje BiH području Zenice pronašli su i oduzeli oko 82 kilograma supstance koja svojim izgledom i svojstvima asocira na heroin.

– Akcija je izvedena 19. jula uz nadzor dežurne tužiteljice Tužilaštva BiH, sapćili su iz SIPA te istakli da njihovi i službenici Uprave za indirektno oporezivanje BiH, u saradnji sa Obavještajno-sigurnosnom agencijom BiH, nastavljaju aktivnosti s ciljem dokazivanja počinjenog krivičnog djela i pronalaska počinilaca.

– O svim preduzetim aktivnostima u narednom periodu, javnost će biti blagovremeno obaviještena, zaključili su iz ove agencije. 

zosradio/oslobodjenje.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Vlada Federacije BiH 11. juli proglasila Danom žalosti

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine, na prijedlog Federalnog ministarstva...

Danas počela isplata penzija

U skladu sa Zakonom o MIO/PIO, penzije za mjesec...

Jezive scene iz Odžaka potresaju BiH, policajci poljoprivredniku slomili rebro

Već niz godina u Odžaku traje trakavica oko državnog...

Bili na granici izumiranja: Četvero mladih studenata iz Mostara bori se za očuvanje bosanskih brdskih konja

Grupa od četvero studenata poslovne informatike iz Mostara -...