Tragedija u Čapljini: Poginuo radnik iz Tešnja nakon pada s trećeg sprata

/

U Kantonalnoj bolnici “Dr. Safet Mujić“ u Mostaru danas je, kako saznajemo, usljed povreda zadobivenih prilikom izvođenja građevinskih radova u Čapljini podlegao 55-godišnji radnik.

Ova informacija nam  je potvrđena iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, a policija je o tome obaviještena jutros u 9.45 sati, upravo iz bolnice u koju je nesretni radnik dovezen sa povredama opasnim po život.

Kako nam je rečeno, 55-godišnjak iz Tešnja je radio za jednu čapljinsku građevinsku firmu, a tokom izvođenja radova na privatnom objektu u mjestu Klepci, pod još neutvrđenim okolnostima, pao je sa trećeg sprata.

Iako je kolima Hitne pomoći čapljinskog Doma zdravlja odmah prevezen u mostarsku bolnicu, nažalost, nesretnom čovjeku, uprkos naporima ljekara, nije bilo spasa.

O svemu je upoznata dežurna kantonalna tužiteljica, a nakon uviđaja će biti poznato više informacija.

zosradio.ba/avaz.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Tura “No Limit!” – Biciklistička avantura od Minhena do Tešnja

Sedmorica članova biciklističkog tima, Ikre Minhen, krenuli su danas...

Sabahudin Sinanović: Ponos BiH i humanitarac godine

Sabahudin Sinanović dobio nagradu Ponos BiH u kategoriji “humanist”. Večernjakov...

Održana konstituirajuća sjednica Općinske organizacije Snaga Naroda Tešanj

Poštovani građani Tešnja, dana 17 maja 2024 god. održana...