Tešanj: U OŠ ”Huso Hodžić” uručene nagrade učenicima za učešće na konkursu “Musa Ćazim Ćatić”

/

U biblioteci osnovne škole ”Huso Hodžić” u Tešnju upriličena je dodjela nagrada učenicima za učešće na konkursu povodom obilježavanja 140 godina od rođenja Muse Ćazima Ćatića!

Pored učenika koji su osvojili drugo i treće mjesto, a o kojima smo ranije pisali, Plaketu “Musa Ćazim Ćatić” za najbolju neobjavljenu pjesmu dobili su slijedeći učenici: Irma Balić, Tarik Hasanbašić, Faris Dizdarević, Tarik Merdić, Kenan Katadžić, Samira Bejtić, Ajša Bukvić, Dženana Mešić i Senaida Dizdarević.

Veliki broj nagrađenih u ovoj školi zasigurno je dobar pokazatelj na koji način se kod učenika razvija ljubav prema pisanju, a što je nastavno osoblje ove škole uspjelo. Čestitamo OŠ ”Huso Hodžić” i njenim učenicima.

redakcija/zosradio.ba 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Doboj Jug: Isplaćena pomoć učenicima za nabavku udžbenika

Općina Doboj Jug uplatila je iznos od 50,00 KM...

Šemsa Mujaković: Veliko interesovanje žena za Asocijaciju poslovnih žena BiH

Na 18. Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju, Šemsa Mujaković,...

Općinski načelnik Mirnes Tukić posjetio firmu “METAL LAND”

Općinski načelnik Mirnes Tukić nedavno je posjetio firmu "METAL...

Jasne poruke Sajma u Tešnju: Cilj svih treba da bude jaka privreda

U organizaciji Udruženja privrednika „Biznis centar“ Jelah-Tešanj, danas je...