Obavještavam građane općine Doboj Jug da u predstojećem periodu očekuju mnoštvo laži i montiranih političkih procesa protiv mene lično

/

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

S obzirom da smo ušli u izbornu godinu, a da je predizborna kampanja već počela, ovim putem obavještavam građane općine Doboj Jug da u predstojećem periodu očekuju mnoštvo laži i montiranih političkih procesa protiv mene lično kao i kroz instituciju Općinskog načelnika.

Iz pouzdanih izvora saznajem da će protiv mene kao Općinskog načelnika biti podnesene NEOSNOVANE krivične prijave!
Također, saznajem da će u javnost izaći DEMAGOŠKE informacije o navodnim ljubavnim aferama, što je apsolutna izmišljotina i laž jer je meni porodica uvijek bila broj 1!

Od prvog dana svoj posao obavljam SAVJESNO, POŠTENO i U SKLADU SA ZAKONIMA.

Ovim putem, molim građane Doboj Juga da, prije nego li povjeruju u besmislice, preispitaju istinitost navoda.

Ovo je čisti dokaz očaja i nemoći trenutne opozicije, koja je imala priliku da vodi općinu Doboj Jug, koja je bila pred bankrotom, a od novembra 2016.godine do sada ostvarila je najbolje rezultate, od kojih su mnogi vidljivi na terenu, a ostvaren je i najveći budžet!

Poručujem svim političkim strukturama u općini Doboj Jug, da naprave svoj vlastiti program rada, te način kako će ga realizovati, umjesto da se bave besmislenim montažama i blaćenjem.

Cjelokupan rad Općine Doboj Jug je javan i transparentan, a najnovije rezultate ćemo objaviti uskoro u Općinskom biltenu!

Srdačan pozdrav građanima općine Doboj Jug!

S poštovanjem, vaš načelnik
Mirnes Tukić, dipl.ecc

ZOSRADIO.BA

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Da li znate da prilikom glasanja za općinska vijeća možete izabrati samo tri imena

Uoči lokalnih izbora u Bosni i Hercegovini, zakazanih za...

Zahida Binakaj: Hrabrost, inovacija i posvećenost zajednici

Zahida Binakaj, doktor farmaceutskih nauka i kandidatkinja na listi...

Hamza Hotić: Tešanj zaslužuje da bude jedno od regionalnih centara košarke

Hamza Hotić je dugogodišnji društveni i sportski radnik. Dugi...

Saopštenje za javnost: Poziv na odgovornost i konstruktivnu kampanju

Snaga naroda Tešanj uputila je saopštenje za javnost koje...