Tešanj: Starački dom ”Sira” Vam nudi dosad najpovoljnije cijene smještaja

/

Starački dom”Sira” je ustanova čiji je primarni cilj zbrinjavanje  starih i iznemoglih lica.Ustanova se nalazi u naseljenom mjestu Lepenica, općina Tešanj, daleko od buke i gužve, što korisnicima omogućava potpuni mir.

Sada ova ustanova nudi za sve nove korisnike specijalni popust za 2019 godinu. Kompletna
usluga po dosad najnižoj cijeni od 600,00 KM

Ova ustanova pruža 24-satnu njegu korisnicima usluga, a predstavlja rješenje za sve one osobe koje nisu mogle dobiti adekvatnu njegu u kućnim uslovima. U okviru ustanove o pacijentima se brine stručno medicinsko osoblje kojeg čine medicinske sestre, sanitet i doktor, kao i fizioterapeut. 

Osim smještaja starih i iznemoglih lica, moguć je i smještaj osoba koje nakon operativnog zahvata ili neke druge vrste bolesti trebaju specijalnu njegu. 

Starački dom “Sira” ima 22 sobe sa svim pratećim sadržajima kao što su kuhinja, restoran, zajedničke prostorije. Planom dnevne ishrane korisnici dobijaju četiri dnevna obroka odnosno doručak, ručak, večeru i užinu a za sve one koji su u potrebi su obezbjeđena i medicinska pomagala poput štapova. štaka ili kolica.

Za sve dodatne informacije posjetite fb stranicu ovog doma ili pozovite broj telefona:  062/266-502 ili 032/943-200


Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

ProCredit Bank na Sajmu privrede u Tešnju: Zajedno za održivi rast BiH

ProCredit Bank ponosno učestvuje na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu privrede...

Enes Begović stiže u Tešanj: Koncert povodom 18. Međunarodnog sajma privrede

Popularni pjevač Enes Begović održat će koncert u Tešnju...

MADI D.O.O. – FOKUS NA DOMAĆOJ PROIZVODNJI

Kako bi proces proizvodnje bio zaokružen „od polja do...

PIT Industry 2024: Od trenutne do pametne i autonomne tvornice

PIT Industry 2024: Od trenutne do pametne i autonomne...