ČETVRTI NAPAD U SEDAM DANA: SIRIJAC SE RAZNIO U RESTORANU U NJEMAČKOJ

/

Ministar unutarnjih poslova njemačke savezne države Bavarske Joachim Herrmann izjavio je kako je utvrđen identitet osoba koja je sinoć prouzročila eksploziju u restoranu u njemačkom mjestu Ansbachu pored Nuernberga, riječ je o 27-godišnjem Sirijcu koji je i poginuo u eksploziji, dok je 12 osoba ozlijeđeno.

Prema navodima bavarskog ministra, 27-godišnjem Sirijcu prošle je godine uskraćen azil u Njemačkoj, a već je dva puta ranije pokušao samoubojstvo. Od 12 ozlijeđenih osoba tri su u teškom stanju. Za sada nije poznato je li u pitanju bilo samoubojstvo ili je 27-godišnjak imao namjeru osim sebe ubiti i više osoba, jer mu je prije eksplozije bio uskraćen ulazak na glazbeni festival koji se održavao u blizini, koji je potom prekinut, a oko 2000 osoba je evakuirano.
To je četvrti nasilni incident u Njemačkoj u posljednja četiri dana. Eksplozija u restoranu prouzročila je prekid glazbenog festivala koji se održavao u blizini, te evakuaciju oko 2000 posjetitelja. Iz policije su dodali kako za sada nitko nije uhićen zbog ovoga incidenta.

Ovo je već četvrti napad u Njemačkoj u proteklih tjedan dana. Prošlog tjedna dogodila su se tri napada – prvi je u vlaku izveo Iranac koji je nožem ubio tri osobe, potom je u pucnjavi u Munchenu ubijeno devet osoba, a jučer poslijepodne manijak iz Sirije je mačetom ubio trudnicu i ozlijedio još dvije osobe.   

Izvor

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Oluja Boris u Europi: Zašto je postala katastrofa epskih razmjera?

Oluja Boris već je donijela ekstremne količine kiše širom...

Sve teža situacija sa poplavama u Europi: Proglašeno stanje prirodne katastrofe u Poljskoj

Gradonačelnik Lądek-Zdrója Tomasz Nowicki je već u subotu, 14....

Kako će se od novembra ulaziti u EU: Uzimanje otisaka i fotografiranje lica

Pregled pasoša, uzimanje otisaka najmanje četiri prsta i fotografiranje,...

Izbio veliki požar u Sutomoru

Vatrena stihija koja se pola sata nakon ponoći razbuktala...