Usora: Sastanak Općinskog načelnika sa predsjednikom Vijeća mjesne zajednice Makljenovac

/

Općinski načelnik Zvonimir Anđelić održao je radni sastanak sa Borislavom Pranjićem, predsjednikom Vijeća mjesna zajednice Makljenovac. Tema sastanka bila je uzajmno upoznavanje i informiranje o mogućnostima realiziranja aktualnih potreba i planova u ovoj mjesnoj zajednici. Gosp. Pranjić upoznao je načelnika o potrebi rješavanja problema sa električnom mrežom u jednom dijelu Mjesne zajednice Makljenovac, priključka objekta Društvenog doma na električnu mrežu, planovima uređenja platoa kod Kapele na Griču i drugim pitanjima od interesa za Makljenovac.

 

Načelnik Anđelić akcentirao je pristup općinske uprave da se sve potrebe, za koje se mogu povući sredstva od viših razina vlasti, blagovremeno planiraju i za iste izradi potrebna projektna dokumentacija, te da se prijavom na javne pozive od tih institucija i uz potporu općinske uprave izrade aplikacije i tako zadovolje te potrebe, dok je za one aktivnosti za koje nije moguće financiranje iz tih izvora potrebno iste predložiti tijekom trajanja javnih rasprava o nacrtu Proračuna općine Usora za 2017. godinu. Za dio problema i potreba za koje nije nadležna Općina uputiti će se akt tim javnim operaterima kojim će se tražiti izlazak na teren, snimanje stanja i uključivanje tih pitanja u njihove operativne planove i dostavljanje istih u Općinu, radi praćenja dinamike provedbe tih planova.

zosradio.ba/usora.com

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Doboj Jug: Isplaćena pomoć učenicima za nabavku udžbenika

Općina Doboj Jug uplatila je iznos od 50,00 KM...

Šemsa Mujaković: Veliko interesovanje žena za Asocijaciju poslovnih žena BiH

Na 18. Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju, Šemsa Mujaković,...

Općinski načelnik Mirnes Tukić posjetio firmu “METAL LAND”

Općinski načelnik Mirnes Tukić nedavno je posjetio firmu "METAL...

Jasne poruke Sajma u Tešnju: Cilj svih treba da bude jaka privreda

U organizaciji Udruženja privrednika „Biznis centar“ Jelah-Tešanj, danas je...