U Doboju mladić uboden u vrat

/

Zbog uviđaja u vezi sa povređivanjem mladića, koji je danas pronađen sa ubodnom ranom na vratu, dobojska policija blokirala je za saobraćaj dio magistralnog puta Doboj – Tuzla, takozvani “japanski most”. 


Portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Doboj Ljerka Stanimirović saopštila je Srni da je policija oko 13.00 časova zaprimila prijavu da je mlađi muškarac sa povredama na vratu prebačen u dobojsku bolnicu. 

“Mladića koji se teturao uočio je vozač dok je prelazio most, nakon čega ga je prevezao u dobojsku bolnicu”, navela je Stanimirovićeva.

 Iz dobojske bolnice saopšteno je da je mladić zbog težine povreda prevezen za Univerzitetsku bolnicu – Klinički centar Banjaluka. Na licu mjesta je dežurni tužilac, a most je blokiran za saobraćaj.

(Avaz/Srna)


Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tešanj: Krađa na auto otpadu u Raduši

Prema zvaničnim informacijama iz MUP ZDK u vremenskom periodu...

Tešanj: U Cerovcu opljačkana vikendica

Prema zvaničnim informacijama MUP ZDK, u vremenskom periodu od...

Vozač povrijeđen nakon slijetanja vozila s ceste kod Zenice

Jedna osoba je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se...

Tragedija u BiH: Utopio se maloljetnik

U utorak 18. juna, u Jablaničkom jezeru utopio se...