Zaposlenik Doma zdravlja u Travniku dilao drogu

/

Službenici Federalne uprave policije u Travniku uhapsili su   S.S. zbog postojanja osnova sumnje da je od kraja avgusta do dana lišenja slobode stavljao u promet opojnu drogu Cannabis koju je prodavao konzumentima na području općine Travnik.


–  S obzirom da se S.S., kao uposlenik Doma zdravlja Travnik, bavi društveno odgovornim i cijenjenim poslom i da je prilikom činjenja gore navedenog krivičnog djela koristio svoje radno mjesto, to istom daje dodatnu težinu. Osim što je prodavao opojnu drogu Cannabis,  istu konzumirao kako u slobodno vrijeme, tako i na radnom mjestu, te je na taj način svjesno ugrožavao sigurnost pacijenata i opreme kojom upravljao i rukovao. – potvrđeno je iz Federalne uprave policije.

Prilikom pretresa lica, te radnog mjesta, stana i vozila koje koristi S.S. pronađeni su predmeti bitni za vođenje daljnjeg krivičnog postupka. Protiv ovog lica podnesena je krivična prijava Kantonalnom tužilaštvu Travnik.(TNT portal)

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Doboj: Tešanjak uhapšen zbog vožnje pod uticajem droge

Kako je saopćeno iz PU Doboj, policijski službenici Policijske...

Iz Centra za socijalni rad Tešanj ukraden televizor

Kako je saopćeno iz MUP ZDK, u prostorije Policijske...

Težak udes kod Visokog, poginuo maloljetnik

Teška saobraćajna nesreća desila se u subotu u Goruši...

Teška nesreća u Salakovcu, ima mrtvih i povrijeđenih, u tunelu se zapalio kamion

Na dionici magistralnog puta Mostar - Jablanica, u Salakovcu,...