Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

/

Nažalost medijska cenzura čini čuda u modernom novinarstvu te krije pravu istinu zamjenjujući je sa lažima. Izraelski navijači okupljeni oko stranice ”Israeli Ultras” postavili su sliku naših navijača iz Jerusalema.


Ništa ne bi bilo sporno da već u opisu te slike stoji kako su naši navijači stigli u ”okupirani Jerusalem” te da se ponašaju kao bebe koje plaču po cijeli dan zbog Palestine.
Također oni porede bosance kao ”White Americans” koji pokušavaju da pjevaju i izvode ”afro nigros” na MTV-u.

Naravno sva cionisticka đubrad u komentarima nastavljaju ono što su im njihovi administratori stranice inducirali da govore. Oni se služe još gorim izjavama a one na koje ćete se naježiti su:” Srbi trebaju završiti sa njima” ili možda još skandaloznija:” Pobijte ih sa svim arapima i muslimanima”

Na kraju svih odvratnih, bezobraznih i krajnje licemjernih poruka svih židova nalazi se jedna želja i to želja da se avion sa bosanskim igračima i navijačima sruši u povratku iz ”Palestine”.

Vratite nam se naši navijači i igrači živi i zdravi a na Bilinom Polju iduće godine ćemo znati kako ćemo organizovati spektakl za Izraelske igrače navijače!

(Blic-portal.com)

Povezani postovi

Sindikalna potrošačka korpa se opasno približila 3.000 KM

Sindikalna potrošačka korpa koju je Savez samostalnih sindikata Bosne...

Ko su najveći uvoznici u BiH?

U prva tri mjeseca 2024. godine najveći uvoznik na...

Gdje sve možemo letjeti iz BiH: Za Istanbul čak 34 leta sedmično sa sarajevskog aerodroma

Na koje sve destinacije možemo letjeti iz Sarajeva, Mostara...