Gledao je kako političar davi malo dijete na sek*ualnim orgijama

/

Žrtva koja zbog svoje sigurnosti ne može biti imenovana svjedočila je nizu ubojstava dječaka koje su počinili članovi zataškanogpedofilskog lancapunog političkih moćnika.


Žrtva “VIP” pedofilskog lanca u Velikoj Britaniji, koji je uključivao visokopozicionirane političare i zvijezde, rekao je kako je osobno promatrao jednog zastupnika Konzervativne stranke dok je ovaj ubijao malo dijete na se*sualnim orgijama.

Žrtva, poznata samo pod nadimkom “Nick”, tvrdi kako zna za još dva ubojstva koja su izveli članovi zataškanog pedofilskog lanca.

Dječak čije ubojstvo je gledao bio je zadavljen. “Gledao sam dok se događalo. Nisam siguran kako sam se izvukao. Nisam siguran hoću li ikada znati zašto sam preživio”, kaže Nick.

Prešli autom preko njega

Sada odrastao muškarac, svjedočio je i o dva druga zločina. jednom prilikom su dvojica muškaraca namjerno automobilom pregazili desetogodišnjeg dječaka, a 18 mjeseci kasnije ubili su jednog dječaka pred parlamentarnim zastupnikom.

Lord Norrman Tebbit, koji je tada predsjedavao Konzervativnom strankom priznao je početkom ove godine kako se dogodilo veliko političko zataškivanje slučajeva silovanja djece u ’80-tim godinama prošlog stoljeća zbog toga što su umiješani bili neki parlamentarni zastupnici i estradne zvijezde.

(blic-portal.com)

Povezani postovi

Cijena ove namirnice skače u nebo

Cijena maslinovog ulja u Evropskoj uniji je u januaru...

Poršeom se zabio u državljane BiH pa pokušao da prevari policiju

Na isključenju sa njemačkog auto-puta A96 sinoć je došlo...

Školski policajac našao nož u ruksaku učenika Osnovne škole “Vladislav Ribnikar”

Školski policajac jutros je u ruksaku jednog od učenika...

DNK analize otkrile tok migracija prije 3.000 godina, Balkan među najraznolikijim područjima

Analiza DNK više hiljada pojedinaca iz antičkog perioda sada...