REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA PEM-a U FIRMI KOTEKS TEŠANJ

/

Radio ZOS i firma Koteks iz Tešnja,danas su bili uspješni domaćini vlasnicima 53 privatne Radio stanice iz BiH(oba entiteta).

Više od dva sata trajala je rasprava po 4 tačke dnevnog reda,pa je posljednja tačka-Razno prošla nezapaženo.Predsjednik UO Udruženja Reuf Herić je pozdravio kolege i zahvalio se domaćinu,direktorici ZOS Radija Ameli Teskeredžić Sejdić na domaćinstvu,jer je ovo prva skupština koja se organizovala van Banja Luke i Sarajeva.Jedan od izvjestilaca,inače predsjednik Skupštine, Zoran Milošević,(vl.Radio Bobar-a)pozitivno se izjasnio o uslovima održavanja skupštine u Tešnju.,a slične su ocjene dali i Damir Džapo,Azra Borovčanin i Zorana Petrović.

Rad skupštine su pratili i Tv mediji (FTV,TV AMNA i Smart TV).Obzirom da Tešanj ima tri radio stanice ova općina je bila najzastupljenija na skupštini.(zosradio)

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Snijeg opet u BiH, evo u kojim predjelima

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno...

U mesnicama u BiH svega 25 posto domaćeg mesa

Uvoz mesa u Bosnu i Hercegovinu nadmašuje izvoz deset...

Cijene namirnica iz aprila ove i prošle godine: Skuplji kafa, riža i meso, evo za koliko

Cijene hrane već nekoliko godina zadaju najviše glavobolje prosječnoj...

Ekonomija u BiH će rasti, ali nema napretka bez dubokih reformi

Ekonomija Bosne i Hercegovine će i ove godine rasti,...