REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA PEM-a U FIRMI KOTEKS TEŠANJ

/

Radio ZOS i firma Koteks iz Tešnja,danas su bili uspješni domaćini vlasnicima 53 privatne Radio stanice iz BiH(oba entiteta).

Više od dva sata trajala je rasprava po 4 tačke dnevnog reda,pa je posljednja tačka-Razno prošla nezapaženo.Predsjednik UO Udruženja Reuf Herić je pozdravio kolege i zahvalio se domaćinu,direktorici ZOS Radija Ameli Teskeredžić Sejdić na domaćinstvu,jer je ovo prva skupština koja se organizovala van Banja Luke i Sarajeva.Jedan od izvjestilaca,inače predsjednik Skupštine, Zoran Milošević,(vl.Radio Bobar-a)pozitivno se izjasnio o uslovima održavanja skupštine u Tešnju.,a slične su ocjene dali i Damir Džapo,Azra Borovčanin i Zorana Petrović.

Rad skupštine su pratili i Tv mediji (FTV,TV AMNA i Smart TV).Obzirom da Tešanj ima tri radio stanice ova općina je bila najzastupljenija na skupštini.



(zosradio)

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Inspekcija privremeno zatvorila još jedan bazen

Gradski bazen Dobrinja je privremeno zatvoren i neće raditi...

Danas žrijebanje političkih subjekata za utvrđivanje redoslijeda na glasačkom listiću

U skladu sa Izbornim zakonom Bosne i Hercegovine i...

Direktan sudar kombija i auta: Četiri osobe povrijeđene

U Kaknju se u ranim jutarnjim satima dogodila teška...

Pljuskovi širom zemlje će rashladiti BiH, evo kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

U Bosni pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i...