Ugledao na ulici čovjeka kako leži i ne sluteći da je to bio mamac za pljačku

Datum:

GRADIŠKA – Policija traga za nepoznatim osobama koje su pretukle Dalibora Miladinovića iz Mašića, kod Gradiške, a potom mu ukrale 4.600 maraka.


Ovaj incident se dogodio u ponedjeljak oko 21.30, kada je Miladinović, vraćajući se kući, ugledao nepoznatu osobu kako leži na lokalnom putu u Mašićima, pišu Nezavisne novine

S namjerom da pomogne, Miladinović je zaustavio vozilo i otišao do tijela kako bi provjerio šta se događa, ali u tom trenutku ga je nešto udarilo u glavu i pao je u nesvijest.

Razbojnici su mu nakon toga ukrali 4.600 maraka i pobjegli.

“Nešto me je udarilo s leđa, zatim su me još nekoliko puta udarili u glavu, pao sam i izgubio svijest. Ukrali su mi pare koje sam po danu dobio od jednog čovjeka za posluživanje rođendana”, kazao je Miladinović, koji se trenutno nalazi na Odjeljenju hirurgije Opšte bolnice Gradiška i njegovo stanje je stabilno.

Nakon što je više puta uputio molbu za pomoć, komšije su začule zapomaganje i otrčale su da vide o čemu se radi.

“Pet minuta prije Daliborovog zapomaganja, tim putem su prošli moj zet i sestra i nikoga nije bilo na putu. Kada smo mu prišli, Dalibor je bio sav krvav, leđa su mu bila u modricama kako su ga udarali”, priča jedan od komšija.

Radislav Miladinović, Daliborov otac, kaže da mu je to veče bilo čudno što mu se sin nije vratio kući, naročito što nije odgovarao na poruke koje mu je slala rodbina.

“Kada sam čuo šta mu se desilo, šokirao sam se. Ima velike fleke na leđima, najvjerovatnije su mu nanesene elektrošokerom”, kaže Miladinović, dodajući da je Daliboru trenerka bila zakopčana.

Prema njegovim riječima, Dalibor je poslovođa u jednoj firmi koja iznajmljuje opremu i šatore pa mu odatle toliki novac u džepu.

O ovom slučaju obaviješteno je banjalučko Okružno tužilaštvo, dok policija radi na pronalasku počinilaca i rasvjetljavanju krivičnog djela razbojništvo.

(BH-index)

Povezani postovi
Related

Šokantan slučaj: Supruga iz pakla godinama tukla muža, zatvarala ga i uzimala mu plaću

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu u četvrtak je ispitalo  hrvatsku državljanku...

Gračanica: Opljačkana ASA banka

Kako smo jutros saznali od službenika Policijske stanice Gračanica...

Pronađeno tijelo ženske osobe u bazenu RVI

Policijska uprava Ilidža jutros je u 8:15 sati primila dojavu...

Radnik preminuo na gradilištu, naložena obdukcija

Radnik G.Š. (59) iz Laktaša preminuo je jutros u...