Djevojka poginula u eksploziji bombe u Doboju

/

Muhamed Hadžikadunić (34) iz Makljenovca kod Doboja ručnom bombom ubio je svoju bivšu djevojku Zoricu Knežević (46) iz Doboja, a u eksploziji je i sam teško povrijeđen i ljekari se bore za njegov život, saznaje Press.

Stravični zločin dogodio se oko 14.30 časova u jednom od lokala u zgradi Sportsko-rekreativnog centra “Džungla” u Doboju.

Prema nepotvrđenim informacijama Kneževićeva je raskinula ljubavnu vezu sa Hadžikadunićem, što on nikako nije mogao da podnese.

Bijesan je došao u njen frizerski salon “Zoka” i došlo je do žestoke svađe. U jednom trenutku Kneževićeva je vrišteći istrčala iz salona i pobjegla u susjedni lokal.

Međutim, Hadžikadunić je došao za njom i svađa se nastavila.

Niko zapravo ne zna šta se tačno dogodilo, ali tragovi na mjestu zločina ukazuju na to da je Hadžikadunić aktivirao ručnu bombu.

U eksploziji Kneževićeva je na mjestu ostala mrtva, a napadač je sa teškim povredama prevezen u Opštu bolnicu “Sveti apostol Luka” u Doboju.

Vieš detalja biće poznato nakon uviđaja.

(glasregije)

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Tešanj: Uhapšena jedna osoba zbog posjedovanja droge

U mjestu Kalošević općina Tešanj, od strane lica iz...

Nezgoda kod Zenice: Udario u bankinu, saobraćaj otežan

U mjestu Hece kod Zenice jutros se desila saobraćajna...

U akciji “Black Tie 2”: Uhapšena influenserka Adna Helić

Influenserka Adna Helić uhapšena je u današnjoj akciji MUP-a...

Novi detalji tragedije u stravičnoj nesreći kod restorana Dallas

U teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M17 u...