Detalji ubistva u Gračanici: Pucao im u glavu nakon što su dobacivali njegovoj supruzi

/

Dvostruko ubistvo koje se sinoć dogodilo u ugostiteljskom objektu u gračaničkom naselju Luke kada su ubijeni Samir Turkušić zvani Turpija i Zikrija Džinić zvani Zike, kako nezvanično saznajemo, zapravo je zločin iz strasti.

Prema našim izvorima koji su bliski ovoj policijskoj istrazi, motiv napada Muhameda Nurkića na dvojcu muškaraca zapravo je svađa i provokacije koje su ubijeni uputili Nurkiću ali i njegovoj supruzi. 

Neumjesni komentari bili su okidač za žestok sukob nakon kojeg je Nurkić otišao kući po pušku sa jasnom namjerom da ubije dvojac koji je itekako bio poznat po različitim krivičnim djelima. 

Kako su svjedoci cijelog događaja ispričali policiji, izrevoltirani Nurkić je po povratku u kafić sa puškom prišao dvojici muškaraca i pucao im direktno u glavu. Nakon toga predao se policiji. 

“Trenutno je u toku saslušanje osumnjičenog u policijskim prostorijama, koji bi u popodnevnim satima mogao biti predat u nadležnost Tužilaštva”, kazao je za Klix.ba Admir Arnautović, glasnogovornik Tužilaštva Tuzlanskog kantona.


Izvor : klix.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tešanj: U Cerovcu opljačkana vikendica

Prema zvaničnim informacijama MUP ZDK, u vremenskom periodu od...

Vozač povrijeđen nakon slijetanja vozila s ceste kod Zenice

Jedna osoba je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se...

Tragedija u BiH: Utopio se maloljetnik

U utorak 18. juna, u Jablaničkom jezeru utopio se...

Tešanj: Iz radne mašine u Vukovu ukradeno 200 litara goriva

Dana 17.06.2024. godine u 14,35 sati putem telefona dežurnom...