Uhapšen Elvis Mehmedović zbog sumnje da je počinio krivično djelo teške krađe

/

Sarajevska policija uhapsila je jučer u jutarnjim satima Elvisa Mehmedovića (40) iz Olova, nastanjenog u Hadžićima zbog sumnje da je počinio krivično djelo teške krađe.

Prema informacijama iz sarajevske policije Mehmedović je krađu izvršio u stambenom objektu, a priveden je zbog sumnje da je nanio štetu M. M. iz Hadžića. 

Izvršenim pretresom stana, podrumskih prostorija i putničkog motornog vozila marke VW Golf 4, koje Mehmedović koristi, pronađeni su i oduzeti predmeti koji najvjerovatnije potječu iz krivičnih djela. 

O cijelom slučaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a Mehmedović je predat u Odsjek za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju kriminalnih aktivnosti navedne osobe.


Izvor : klix.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

FUP uhapsio muškarca: Prijetio ženama da će objaviti njihove privatne fotografije

Policijski službenici Federalne uprave policije (FUP) su uhapsili muškarca...

Hapšenje u Šijama nakon napada na službenike Općinskog suda u Tešnju

Prema informacijama iz MUP ZDK u mjestu Šije općina...

Tešanj: Ukradeno gorivo iz radne mašine

Prema informacijama iz MUP-a ZDK  dežurnom policijskom službeniku Policijske...

Doboj: Lišena slobode dva lica iz Tešnja zbog izvršena tri krivična djela

Policijski službenici Policijske uprave Doboj, lišili su slobode lice...