Đokovići ulažu u Banjaluku?

/

Otac najboljeg svetskog tenisera posetio glavni grad Srpske i obišao motel na Banj brdu. U planu otvaranje restorana “Novak”

SRĐAN Đoković, otac teniskog asa i vlasnik kompanije “Famili sport”, boravio je u utorak u Banjaluci u privatnoj poseti. Prema nezvaničnim informacijama, porodica Đoković je zainteresovana za kupovinu motelu na Banj brdu, a koji je vlasništvo Gordane Tešanović, direktorke Doma zdravlja u Banjaluci i poslanice SNSD u Narodnoj skupštini RS. Porodica Đoković navodno planira da na Banja brdu otvori restoran “Novak”.

Srđan Đoković je obišao objekat na Banj brdu, ali nije hteo davati nikakve zvanične izjave o poseti i razlozima dolaska u Banjaluku.

– Ja sam ovde u privatnoj poseti kod prijatelja – kratko je izjavio Srđan Đoković.

S druge strane, Ostoja Barašin, direktor Turističke organizacije grada Banjaluka, kaže za “Novosti” da je čuo da je Srđan Đoković boravio u gradu i da je imao obilazak motela na Banj brdu.

– Ukoliko su tačne informacije koje se spominju, da je porodica Đoković zainteresovana za kupovinu motela, onda je to sjajna stvar za naš grad. Dolazak Đokovića u Banjaluku bio bi odličan turistički potez i od toga bi ogromnu korist imali svi. Mi iz Turističke organizacije podržavamo ovakvu ideju i stojimo im raspolaganju – kaže Barašin.

Inače, Banj brdo je najpoznatije banjalučko izletište, udaljeno oko pet kilometara od centra grada. Sa nadmorske visine od 430 metara vidi se gotovo celi grad. Banjalučani ovaj deo nazivaju i staza zdravlja zbog okruženja gde preovladava zimzelena i listopadna šuma, izvori pitke vode, gde vlada mir i tišina.

 Izvor : novosti.rs

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Hrvatska počela graditi prelaz kod Gradiške

Izgradnja graničnog prelaza na brzoj cesti u završnoj fazi...

Lagumdžija potvrdio: Finalni prijedlog Rezolucije o genocidu u Srebrenici upućen predsjedniku Generalne skupštine UN-a

Zlatko Lagumdžija, ambasador Bosne i Hercegovine pri Ujedinjenim nacijama...

Više od 27 miliona KM za programe razvoja male privrede

Vlada Federacije BiH donijela je na današnjoj sjednici na...

Danas na snagu stupaju Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt je 27. aprila 2023. godine...