Nova benzinska pumpa Hifa petrol u Mostaru

/

Danas, 18.03.2015.g., članica grupacije Hifa, firma Hifa-Petrol u funkciju je pustila benzinsku pumpu u zapadnom dijelu Mostara-naselje Rodoč (nekadašnja pumpa “Circle International”). 

Ovo je 29. benzinska pumpa unutar grupacije Hifa, 

Inače ovo je prva benzinska pumpa ove grupacije otvorena ove godine, te druga benzinska pumpa u Mostaru (pored već postojeće na adresi Put za Opine, magistralni put Mostar – Čapljina). 

Povodom otvorenja, aktuelne su akcijske cijene goriva koje će trajati narednih nekoliko dana. Prvih 400 kupaca iznenadili su gratis gorivom u vrijednosti od 20 KM. Otvorenjem ove pumpe, uposleno je 6 ljudi. U narednom periodu planira se otvorenje i samouslužne autopranice na istoj lokaciji. Također, Hifa petrol planira uvesti i LPG nakon što dobije sve potrebne saglasnosti.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Konačno riješen problem nepriznavanja diploma studenata UNSA u inostranstvu

Ministrica za nauku, visoko obrazovanje i mlade, Adna Mesihović,...

Zavod za javno zdravstvo FBiH izdao upozorenje i mjere o legionarskoj bolesti koja hara Hrvatskom

Zavod za javno zdravstvo Federacije Bosne i Hercegovine oglasio...

Danas je prvi dan ljeta: Najduži dan u godini, a trajat će 15 sati i 35 minuta

U četvrtak, 20. juna, je ljetnja dugodnevica, koja predstavlja...

CIK BiH dobio više stotina prijava za posao instruktora, bit će odabrano njih 300

Centralna izborna komisija BiH do kraja ove sedmice planira...