Dodik položio vijenac u Memorijalnom centru Potočari

/

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je u prisustvu načelnika opštine Srebrenica Ćamila Durakovića položio vijenac stradalim Bošnjacima u Memorijalnom centru Potočari.

“Istina je da se ovdje desio zločin i žao mi je svih žrtava, ali je činjenica da se dosta politizira o tim dešavanjima” rekao je Dodik u Potočarima.


U Srebrenici su u toku razgovori predsjednika Dodika sa načelnikom te opštine Ćamilom Durakovićem, kojem prisustvuju i ministri Dragan Lukač, Srebrenka Golić i Stevo Mirjanić.

Prethodno, Dodik je razgovarao sa španskom ambasadorkom u BiH Marijom Aurorom Mehija Eraskin koja je bila u oproštajnoj posjeti Banjaluci.

Izvor

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Konačno pojašnjenje NOS BiH: Evo zbog čega je došlo do nestanka struje

“Dana 21.06.2024.godine, u 12:24 časa došlo je do raspada...

Jaka kiša “potopila” dijelove Bužima i Velike Kladuše, građani i mehanizacija na terenu

Snažno nevrijeme praćeno velikom količinom padavina zahvatilo je tokom...

U nevremenu koje je pogodilo BiH ima povrijeđenih. Grad najavljen i danas

U Bosni i Hercegovini se danas očekuje umjereno do...

Gradnja autoputa sjeverno od Zenice napreduje, ali jedna važna dionica još čeka izvođača

Zeničko-dobojski kanton jedno je veliko gradilište kada se govori...