U 14 sati stupa na snagu Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju između BiH i EU

/

U 14 sati trebala bi biti objavljena odluka ministara vanjskih poslova zemalja članica Evropske unije o stupanju na snagu Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju između BiH i EU.

U toku je zasjedanje ministara vanjskih poslova zemlja članica Evropske unije na kojoj će zvanično 28 zemalja potvrditi perspektivu članstva BiH u Evropskoj uniji. 

Član izaslanstva Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe, Senad Šepić koji se trenutno nalazi u Luksemburgu na svom blogu napisao je da će stupanje na snagu Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju između BiH i EU označiti početak ozbiljne transformacije BiH. 

“Ovu perspektivu možemo pretvoriti u stvarnost samo ako svi u našoj zemlji shvatimo put ka punopravnom članstvu u EU kao mehanizam transformacije naše zemlje. Ako pozovemo najbolje među nama da preuzmu vodstvo. Ako omogućimo prostor ambicioznim i motiviranim mlađim ljudima da se dokažu i rade za svoju zemlju. A BiH je puna takvih“, napisao je Šepić

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Da li ste znali da se u Teheranu nalazi ulica Bosne i Hercegovine?

U srcu iranske prijestolnice Teherana, među bezbrojnim ulicama i...

Objavljena prosječna plata u FBiH: Zabilježen nominalni rast

Prosječna mjesečna isplaćena neto plata po zaposlenom za april...

Novi val prevara putem interneta: Za neprovođenje “istrage” 3.850 eura, pa ako uspije – uspije

Građani BiH suočeni su s novim valom ucjena putem...