Glavni imam u Zvorniku osudio napad na policijsku stanicu

/

Glavni imam u Zvorinku Mustafa ef. Muharemović osudio je ubistvo koje se večeras desilo u Zvorniku, kada je jedan muškarac uzvikujući “Allahu ekber” ušao u Policijsku stanicu i ubio jednog a ranio još dvojicu policajaca.

Ef. Muharemović rekao je za NAP kako Islamska zajednica ne podržava nikakav oblik nasilja i da se on boji da bi incident koji se desio u ponedjeljak mogao Bošnjake u Zvorniku dovesti u nelagodan položaj, piše Patria.

Napad na policijsku stanicu u Zvorniku desio se večeras oko 19 sati kada je neidentifikovani muškarac uzvikujući “Allahu ekber” otvorio vatru. U napadu je poginuo jedan policajac dok su dvojica ranjena. Policija je u razmjeni vatre ubila napadača.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Inspekcija privremeno zatvorila još jedan bazen

Gradski bazen Dobrinja je privremeno zatvoren i neće raditi...

Danas žrijebanje političkih subjekata za utvrđivanje redoslijeda na glasačkom listiću

U skladu sa Izbornim zakonom Bosne i Hercegovine i...

Direktan sudar kombija i auta: Četiri osobe povrijeđene

U Kaknju se u ranim jutarnjim satima dogodila teška...

Pljuskovi širom zemlje će rashladiti BiH, evo kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

U Bosni pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i...