Glavni imam u Zvorniku osudio napad na policijsku stanicu

/

Glavni imam u Zvorinku Mustafa ef. Muharemović osudio je ubistvo koje se večeras desilo u Zvorniku, kada je jedan muškarac uzvikujući “Allahu ekber” ušao u Policijsku stanicu i ubio jednog a ranio još dvojicu policajaca.

Ef. Muharemović rekao je za NAP kako Islamska zajednica ne podržava nikakav oblik nasilja i da se on boji da bi incident koji se desio u ponedjeljak mogao Bošnjake u Zvorniku dovesti u nelagodan položaj, piše Patria.

Napad na policijsku stanicu u Zvorniku desio se večeras oko 19 sati kada je neidentifikovani muškarac uzvikujući “Allahu ekber” otvorio vatru. U napadu je poginuo jedan policajac dok su dvojica ranjena. Policija je u razmjeni vatre ubila napadača.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Sporni tenderi koje su dobili Kinezi: Prijavljen direktor EPBiH i još nekoliko osoba

Kineska kompanija Dongfang Electric International Corporation u proteklom periodu...

Održana prva radionica u okviru projekta DANOVA NEXT

DANOVA NEXT predstavlja nastavak projekta DANOVA, koji je uspješno...

Večeras se vraća prva grupa hadžija u Bosnu i Hercegovinu

Prva grupa hadžija i hadžinica u utorak navečer, 25....

Norwegian Air Sweden ponovo uspostavio avioliniju za Oslo

Kako je i najavljeno, u petak je aviokompanija Norwegian...