Novi komercijalni brend Duga Ideal

/

Danas je u Mravićima, općina Doboj Jug, kompanija Duga – boje fasade industrija, predstavila prisutnima novi brend a riječ je o komercijalnom brendu Ideal, a koji je usmjeren na gradnju, grijanje i instalacije.

“Pod instalacijama se misli na vodo i elektro instalacije, kako u segment fine gradnje tako i u segmentu  grube gradnje. Nadamo se da smo ovim zaokružili segment gradnje i kako sam već rekla danas nismo više samo Duga boje i fasade nego i Duga Ideal – gradnja, grijanje, instalacije, čime smo postali za naše kupce idealan partner za gradnju.” -istakla je direktorica ove kompanije Alma Kadić.

Osim promocije novog komercijalnog brenda Ideal danas su se prisutnima prezentirali i dugogodišnji partneri ove kompanije i to: URSA (Španija), Austroterm (Austrija), Chromos Svjetlost (Hrvatska), SIKA (Švicarska), Rigips (Austrija) i Topling (Prnjavor) a sve u cilju bolje informiranosti potrošača.

Tradicija imena Duga traje još od 1987. godine kada je njen osnivač Kadić Seid – Buco otvorio prvu specijaliziranu prodavnicu u Doboju. Inače ova je kompanija kroz ovaj period kontinuiranim radom i stalnim usavršavanjem svoje ponude uspjela postati regionalno prepoznatljiva , a naša preporuka svima Vama je da posjetite poslovne objekte ove kompanije i sami se uvjerite u kvalitetu ponude i usluge.

Nakon prezentacije, prisutni potrošaći, poslovni partneri i prijatelji ove kompanije nastavili su druženje uz roštiljadu i prigodne poklone.

Foto reportažu sa ovog događaja pogledajte na slijedećem linku, a ako želite znati više o samoj kompaniji posjetite njihovu web stranicu: http://www.dugaboje.com/index.html 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Direktor Mann+Hummel: Svake godine rastemo, pokazujemo da se u BiH može uspjeti

Kompanija Mann+Hummel BA iz Tešnja, koja slovi za jednu...

Predstavnici Međunarodnog aerodroma Sarajevo na 25. Sajmu gospodarstva Mostar 2024

U utorak 16. aprila svečano je otvoren Međunarodni sajam...

NOVO: MOJA PILEĆA HRENOVKA SA SIROM

Kao domaćem proizvođaču, cilj mesne industrije MADI je da...