Tešanj: Projekat označavanja ulica i trgova

/

Općinski načelnik Suad Huskić i direktorica CILAP-a (Izgradnja kapaciteta za unapređenje zemljišne administracije i procedura u BiH) Anđa Zimić potpisali su danas Ugovor o zajedničkom finansiranju projekta označavanja ulica i trgova nazivima i zgrada brojevima, te izradom adresnog registra za dio teritorija općine Tešanj.

 

Ugovor podrazumijeva nabavku ploča sa nazivima ulica i trgova, pločice sa kućnim brojevima i stubove za postavljanje ploča sa nazivima ulica i trgova.

 

Rok za realizaciju ugovora je šest mjeseci od dana potpisivanja ugovora sa izvođačem radova, koji će biti izabran u skladu sa postupkom javne nabavke.

Izvor

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Amina Kopić: Učenica generacije 2020 – 2024 “JU Srednje tehničke škole” Tešanj

Učenica generacije "JU Srednje tehničke škole" Tešanj je Amina...

Narcis Halilović predsjednik Bosanskog pozorišta Tešanj: U kulturu se jako malo ulaže

Gost našeg podcasta bio je Narcis Halilović, koji je...

MANN+HUMMEL pruža podršku mladim talentima: Ponosni smo što podržavamo obrazovanje

U MANN+HUMMEL BA vjerujemo da je obrazovanje temelj uspješne...

Tešanj: Pronađeno i uklonjeno neeksplodirano ubojno sredstvo

Kako je saopćeno iz Civilne zaštite općine Tešanj Operativni...