Tour de France: Masovni pad biciklista prilikom spusta (VIDEO)

/

Španjolac Joaquin Rodriguez (Katjuša) pobjednik je treće etape ovogodišnjeg izdanja najveće svjetske biciklističke utrke Tour de France, vožene od Antwerpena do vrha uspona na Mur de Huy u Belgiji u dužini od 159.5 kilometara, a vodstvo u ukupnom redoslijedu preuzeo je Britanac Chris Froome (Sky).

Rodriguez je bio najbolji na 1.3 kilometara dugačkom, ali i vrlo strmom usponu na Huy, gdje svake godine u travnju završava velika jednodnevna utrka “Fleche Wallonne”, on je ciljem prošao ispred drugog Froomea, kojemu je dodijeljeno isto vrijeme, te četiri sekunde ispred trećeg Francuza Alexisa Vuillermoza (AG2R), javila je Hina.

U ukupnom redoslijedu Froome ima sekundu prednosti u odnosu na drugog Nijemca Tonyja Martina (Etixx-QuickStep) i 13 sekundi ispred trećeg Amerikanca Tejaya van Garderena (BMC).

Etapu je obilježio masovni pad 50-ak kilometara prije cilja prilikom spusta s uspona na Bohisseau zbog čega je utrka bila neutralizirana na 15-ak minuta, a zbog zadobivenih ozljeda u tom padu od daljnjeg nastupa na “Touru” odustalo je pet vozača među kojima je bio i krivac za pad, Francuz William Bonnet (AG2R).



Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Oluja Boris u Europi: Zašto je postala katastrofa epskih razmjera?

Oluja Boris već je donijela ekstremne količine kiše širom...

Sve teža situacija sa poplavama u Europi: Proglašeno stanje prirodne katastrofe u Poljskoj

Gradonačelnik Lądek-Zdrója Tomasz Nowicki je već u subotu, 14....

Kako će se od novembra ulaziti u EU: Uzimanje otisaka i fotografiranje lica

Pregled pasoša, uzimanje otisaka najmanje četiri prsta i fotografiranje,...

Izbio veliki požar u Sutomoru

Vatrena stihija koja se pola sata nakon ponoći razbuktala...