FIZIČKI NAPAD U TEŠNJU, napadnut Šemsudin Mandžukić

/

Danas u poslijepodnevnim satima ispred ugostiteljskog objekta “Adela” u Tešnju izvršen je fizički napad na Šemsudina Mandžukića.

Nakon što smo došli do ove informacije kontaktirali smo Šemsudina Mandžukića da nam pojasni šta se zapravo desilo, a on nam je rekao : “Pozvan sam putem konobara da izađem vani (ispred kafica Adela ) kaže trebaju me neki momci.Izašo sam i pitao je li mene trebaju ? Odgovor je bio :jesi li ti Šemso Mandžukić.Da, šta je u pitanju. 

Pišeš svašta o Mehmedoviću.O čemu konkretno i je li to razlog što ste me pozvali.

Jest pišeš na onoj Doboj politici a sad ću provjeriti.Ustao je nazvao nekoga i rekao “tu smo, jest, u redu”. U tom momentu drugi me pozvao i dok sam se okretao prema njemu sijevnula su dva udarca u oko i sljepočnicu.Drugi je nogama me udario po leđima i nogama. zatim su počeli žurno ići ka parkingu. Uspio sam snimiti ih kako odlaze.”

Prema posljednjim saznanjima policija je izvršila uviđaj i odvela Šemsudina Mandžukića u hitnu radi utvrđivanja stepena ozlijeda. Uskoro više informacija

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

U sudaru Tesle i BMW-a poginula jedna osoba

Jedna osoba je poginula, a dvije su teško povrijeđene...

Krađa u Tešnju: Lopovi odnijeli trimer i motornu pilu iz vikendice!

Dana 18.07.2024. godine u 17:10 sati, u službene prostorije...

U Doboju zaplijenjeno pola kilograma speeda i 11.000 KM

Policijski službenici MUP-a Republike Srpske u akciji Golf sinoć...

Težak fizički napad u Kraševu: Mladić iz Lepenice zadobio teže povrede

Kako je saopćeno iz MUP ZDK, dežurna služba Policijske...