HITNO: Pomozimo Selmi Musić

/

Selma Musić je sedamnaestogodišnja djevojčica iz mjesta Tupkovići (općina Živinice), koja boluje od leukemije, a uz to je i slijepa. Do sada je imala 3 zahtjevna operativna zahvata. Živi sama sa samohranom majkom, koja nije u stanju da je sama izdržava, te snosi troškove terapije i svakondnevno potrebnih lijekova. Selma nije sposobna niti da se sama hrani, a hrani se pomoću šprice. Ne dozvolimo da Selmina majka bude i dalje primorana tražiti novac idući od vrata do vrata… 

Svi ljudi dobre volje koji žele pomoći porodici Musić (koliko su u mogućnosti), mogu pozvati na broj telefona 062 711 158.

Budimo humani, olakšajmo im život…







Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Ovo je Tešnjak koji treba našu pomoć- budimo humani kao i uvijek!

Prvi ciklus je uspješno urađen i uplaćena je prva...

Sabina iz Tešnja nema novac da kupi terapiju svojoj kćerki

Našoj redakciji se obratila majka djevojčice koja boluje od...

Pomozimo da Sena iz Tešnja pobijedi rak dojke

Apel sa brojem 17047 pokrećemo za Senu mesarku Tešanjku...

Petogodišnjem Tešnjaku potrebna naša pomoć

HO „Help Others“ – Salzburg (Pomozi drugima) pokreće hitan...