DRAMA U SREBRENICI: Pogledajte šta je odlučio Duraković…

/

Ukoliko Skupština općine Srebrenica pruži podršku, načelnik Ćamil Duraković spreman je povući ostavku. Rezultat je ovo sastanka srebreničkih odbornika SDA s načelnikom te generalnim sekretarom SDA.

Do čuda je dovelo kompromisno rješenje za direktora Doma zdravlja u Srebrenici. Duraković je ostavku podnio nakon što je općinska Skupština smijenila Nenada Miloševića s čela Doma zdravlja.

Ćamil Duraković povlači ostavku, skupštinska većina uz načelnika

„Što se tiče Doma zdravlja, njega ćemo rješavati kroz konkurs i dovest ćemo najboljeg i najkvalitetnijeg direktora za Dom zdravlja“, istakao je Hamdija Fejzić, predsjednik Kluba SDA u Skupštini općine Srebrenica.

S obzirom na to da je ostavka već i skupštinskoj proceduri, odbornici će se o njoj morati izjasniti.

„Ukoliko Skupština koja je i do sada davala podršku radu načelnika, ponovi to, spreman sam da preuzmem odgovornost, a ne da se igramo mačke i miša“, tvrdi Ćamil Duraković, načelnik općine Srebrenica. Načelnik podršku nikada nije ni izgubio, kategoričan je Fejzić. Zbog toga smatra da će Skupština ponovno dati povjerenje Ćamilu Durakoviću.

Izvor

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Inspekcija privremeno zatvorila još jedan bazen

Gradski bazen Dobrinja je privremeno zatvoren i neće raditi...

Danas žrijebanje političkih subjekata za utvrđivanje redoslijeda na glasačkom listiću

U skladu sa Izbornim zakonom Bosne i Hercegovine i...

Direktan sudar kombija i auta: Četiri osobe povrijeđene

U Kaknju se u ranim jutarnjim satima dogodila teška...

Pljuskovi širom zemlje će rashladiti BiH, evo kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

U Bosni pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i...