Dvadeset firmi iz BiH se predstavlja na sajmu u Abu Dabiju

/

U organizaciji Privredne komore FBiH, a na poziv Fondacije Khalifa Bin Zayed Al Nahyan, delegacija privrednika iz BiH učestvuje na festivalu “Shaikh Zayed”, koji se održava u Abu Dabiju od 15. novembra do 15. decembra 2015.godine.

Festival “Shaikh Zayed” je tradicionalna manifestacija koja se održava svake godine povodom obilježavanja praznika Ujedinjenja Arapskih Emirata i ujedno je najznačajnija privredno-kulturna manifestacija u zemlji.

PKFBiH je na poziv Fondacije u vrlo kratkom periodu uspjela okupiti predstavnike dvadeset firmi sa 40 učesnika kojima će na raspolaganje biti stavljeno 25 uređenih štandova na kojima će moći izlagati i prodavati robu i prezentirati svoje usluge i time na najbolji način predstaviti privredu BiH.

Fondacija je finansirala sve troškovi smještaja, ishrane, prijevoza roba i ljudi kao i zakup štandova tokom boravka naše delegacije.

Privrednu delegaciju iz BiH predvode firme: “Bekto Precisa”, “Bellissima”, “Granoff”, “Koteks” Tešanj, “Moj San”, “Hoteli Ilidža”, “Emirates tourism and investment”, “Puđa&Perković” Livno, Dr Pasha, uz predstavnike obrtnika iz oblasti starih zanata i ručno pripravljenih biljnih preparata na bazi meda.

Izvor

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

FBiH ide u novo zaduženje od 50 miliona KM emisijom obveznica

Federacija Bosne i Hercegovine planira novo zaduženje od 50...

Telefoni na čas mogu jedino u svrhu učenja

Sve škole u Srpskoj posjeduju pravilnike koji propisuju u...

Aerodrom Sarajevo gradi novi terminal u vrijednosti od 200 miliona KM

Aerodrom Sarajevo planira graditi novi terminal, a investicija je...

Sedmi sastanak Odbora za stabilizaciju i pridruživanje EU-Bosna i Hercegovina

Sedmi sastanak Odbora za stabilizaciju i pridruživanje (SP) između Bosne...