HU „GRUPA OMAHA“ prikupila i uručila pomoć za porodicu Torić iz Maglaja

/

Kako smo već ranije obavještavali javnost porodica Torić iz Maglaja treba hitnu pomoć u namirnicima (više o apelu koji je upućen možete pročitati ovdje).

Povodom apela koji je upućen za pomoć ovoj porodici, HU „GRUPA OMAHA“ je uz pomoć donatora prikupilo neophodne namirnice za ovu porodicu. 

Donatori za ovu porodicu bili su : firma “Eurovez” Rosulje-Jelah, koja je pored prehrambenih namirnica obradovala i djecu sa novogodišnjim paketićim, dok su se za odjeću i obuću pobrinuli Amira Miralem Kajmo Kajmic i Mirela Huskić.

HU „GRUPA OMAHA“ zahvaljuje se u ime svih članova ove grupe kao i u ime porodice Torić i njihove djece, donatorima na ovoj pomoći.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Načelnik Mirnes Tukić u posjeti privrednicima

Općinski načelnik Mirnes Tukić posjetio je danas jednog od...

Privremena obustava saobraćaja Tešanj-Medakovo-Tešanjka

Obavještavaju se građani sa područja općine Tešanj da će...

Poboljšanje infrastrukture u Poslovnoj zoni Mravići

U proteklom periodu, u Poslovnoj zoni Mravići realizirane su...

Apel za dobrovoljne davaoce krvi: u Tešnju Hitno potrebna krvna grupa A+

Crveni križ Tešanj upućuje hitan apel za dobrovoljne davaoce...