OFK Ilijaš na međunarodnom turniru u Sloveniji

/

I ove godine članovi OFK Ilijaš učestvuju na renomiranom, prestižnom, međunarodnom turniru u malom fudbalu koji se igra u Sloveniji, u gradu Trebnje.

Ove godine učestvuju predpioniri ovog tima, dječaci rođeni 2003 godine, a o očekivanjima na ovom turniru, trener ekipe, nekada vrsni fudbaler Namir Solak, kaže:

“Sigurno da smo i ove godine počastvovani pozivom domaćina iz ovog prekrasnog slovenskog grada da opet učestvujemo na ovom izuzetno jakom internacionalnom turniru. Naime,naša ekipa je prošle godine nastupila sa tri naše selekcije različitog uzrasta i sve one su osvojile prvo mjesto. Ove godine branimo  naslov prošlogodišnjeg osvajača turnira u konkurenciji predpionira, nadam se da ćemo i ovaj put pružiti odlične igre, zadovoljiti publiku i nadam se ponovo osvojiti pobjednički pehar. Na turniru nastupa  16 ekipa koje su
podijeljene u 4 grupe, a mi smo nosioci grupe. Nastupaju ekipe iz Hrvatske, Srbije, Slovenije i Bosne i Hercegovine, a ja vjerujem da će naši mladi fudbaleri svojom igrom pronijeti slavu bh.fudbala, a pogotovo što ovaj turnir prate brojni treneri,sportski radnici,skauti…iz regiona.”

Sastav ekipe:

Robert Ilić, Haris Hajdarević, Nedim Šehić, Enid Kozić, Belmin Bajram, Valerin Ilić, Nedim Rapić, Akif Rožajac, Mujo Sejdić, Muhamed Džafić, Emil Nevaljalović.

Trener Namir Solak.

Vođa puta Davor Ilić,članovi uprave Damir Hajdarević i Emir Nevaljalović.

Autor:Rešad MAMELA

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Čelnici KS BiH se zahvalili premijeru te predsjedavajućem i dopredsjedavajućem Skupštine ZDK za pokroviteljstvo priprema mladih košarkaša u Zenici

Generalni sekretar Košarkaškog saveza BiH Dževad Alihodžić, direktorica ženskih...

“Zmajevi” večeras protiv moćne Nizozemske

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras gostuje Nizozemskoj na...

Premijer Pivić i ministar Mušija ugostili mastera Edina Kajevića nakon prijema u Kuću slavnih takekwondoa

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Nezir Pivić i ministar za obrazovanje,...

Streljački klub Tešanj uspješan na 15. međunarodnom turniru Visoko 2024

Ljetna pauza za članove Streljačkog kluba Tešanj završena je...