A-SDA ZDK: Formirana OO A-SDA Doboj Jug

/

Sinoć je u Matuzićima u Općini Doboj Jug koja broji oko 4000 stanovnika održana osnivačka Skupština Općinske organizacije A-SDA na kojoj je za predsjednika izabran Sinanović Sabahudin.

Organizaciju ove Skupštine preuzeo je Inicijativni odbor A-SDA u ovoj općini te su u Izvršni Općinski Odbor A-SDA Doboj Jug ovom prilikom izabrani: Mačković Amina, Hasanić Ramiz i Škiljo Sadin.

Za potpredsjednika IOOA-SDA Doboj Jug izabrana je Didić Merima.

Predsjednik A-SDA BiH naglasio je da je formiranje A-SDA u Doboj Jugu vrlo hrabar čin jer kako je rekao A-SDA nije primamljiva politička opcija za one koji žele graditi brze političke karijere već onakva kakvu je mi budemo gradili, sa puno međusobnog uvažavanja i poštivanja, i najprije unutarstranačkog jedinstva.

Pored brojnih delegacija koje su prisustvovale ovoj Skupštini su se obratili još i Kurgaš Refik, Šibonjić Samir kao i Isak Ramo. Čestitamo novoizabranim u Općinskoj organizaciji A-SDA Doboj Jug!

A-SDA ZDK

Izvor

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Još jedna velika pljačka novca u Doboju, policija na nogama

Dobojska policija traga za lopovom ili više njih koji...

Firma SeCom Jelah prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

Firma SeCom Jelah je pružila podršku Mješovitoj srednjoj školi...

Tešanj: Tokom vikenda dvije intvencije vatrogasaca

U protekla 72 sata, Profesionalna vatrogasna jedinica (PVJ) Tešanj...

Tura “No Limit!” – Biciklistička avantura od Minhena do Tešnja

Sedmorica članova biciklističkog tima, Ikre Minhen, krenuli su danas...