BIJELA PLOČA: PUCAO IZ LOVAČKE PUŠKE U DVORIŠTU KUĆE PA LIŠEN SLOBODE

/

U nedjelju, u 16,45 sati, dežurna služba Policijske stanice Maglaj je putem telefona obavještena od strane građanina, da je od strane lica B.R. iz mjesta Bijela Ploča, upotrijebljeno vatreno oružje kojom prilikom je ispaljeno više hitaca, te da nije bilo povrijeđenih lica.

Na lice mjesta su upućeni službenici uniformisane policije, koji su u dvorištu kuće u kojoj boravi navedeno lice pronašli šest komada patrona puščane municije kalibra 12 mm.

Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj, a policijski službenici su lišili slobode lice B.R., kojom prilikom su od istog privremeno oduzeli lovačku pušku marke “CZ”, kalibra 12 mm i osam komada puščane municije kalibra 12 mm, navedeno je u biltenu MUP-a ZDK. 

Izvor

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Dječak (10) uzeo djedov pištolj, pa ubio nepoznatog čovjeka: Priznao zločin nakon dvije godine

Desetogodišnji dječak iz savezne države Teksas priznao je ubistvo...

Ročište u predmetu “Džena Gadžun”: Šta je bilo s aparatom za anesteziju!

Na današnjem ročištu u Kantonalnom sudu u Sarajevu u...

Oduzeta opojna droga u Doboju

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, lišili su slobode...

Doboj Jug: Jedna osoba uhapšena zbog posjedovanja droge

U mjestu Mravići općina Doboj Jug, od strane lica...